شنبه
۱۹ اسفند
بازدید
۵۴۳۲
نویسنده
مدیر سایت
موضوع
دانستنی ها

چاپ ديجيتال (پرينت و كپي) رنگي ارزان

 تفاوت های اساسی چاپ دیجیتال با دیگر روشهای چاپ

  با چاپ افست و لتر پرس تفاوت های اساسی دارد که از جمله این تفاوت‌ها :
– با حذف مراحل پیش از چاپ( لیتوگرافی)، فرآیند چاپ دیجیتال کوتاه تر می باشد.
– در چاپ دیجیتال هزینه چاپ به تعداد نسخه‌های چاپی ارتباطی ندارد و برای هر برگ چاپی هزینه ثابت است.
– در چاپ دیجیتال مواد باطله مثل: کاغذ و مواد شیمیایی کمتر می شود چون لازم به رسیدن به رنگ یا تنظیمات موقع چاپ نیست.
– در چاپ دیجیتال در هر دور چاپ می توانید فایل متفاوتی را چاپ کنید چرا که در این روش از پلیت استفاده نخواهد شد.

کاربردهای چاپ دیجیتال و پرینت رنگی ارزان

چاپ در تیراژ محدود
در چاپ دیجیتال به دلیل حذف پلیت و چاپ مستقیم از کامپیوتر به روی سطح چاپی و امکان کالیبراسیون دستگاه امکان چاپ در تیراژ پایین حتی یک نسخه با هزینه کم به صورت پرینت رنگی یا پرینت سیاه و سفید وجود دارد به همین دلیل این روش چاپ دیجیتال برای مصارفی مثل تهیه نمونه و یا چاپ محصولات کم تعداد و سریع کاربرد زیادی دارد. یک چاپگر دیجیتال برای چاپ میلیون ها برگ ساخته نشده است، بلکه باید بتواند در طول مدت زمان عمر خود نهایتاً هزاران برگ چاپ کند، که البته این کار را خیلی خوب انجام می دهد . بنابراین با توجه به هزینه تمام شده و سرعت کار، چاپ دیجیتال برای چاپ در تیراژ محدود عملیاتی و به صرفه می باشد. البته از سال 2010 فناوری های جدیدی در چاپ دیجیتال بکار گرفته شده که با استفاده از تکنولوژی نانو در جوهر چاپی و همچنین تغییر سیستم پاشش جوهر، دستگاه های دیجیتال جوهر افشان توانستند بسیاری از محدودیت ها را در زمینه سرعت و هزینه تولید از بین ببرند.

چاپ شخصی شده
در چاپ دیجیتال با وجود امکان چاپ در تیراژ محدود شما می توانید هر کدام از سطح چاپی خود را متفاوت با سطوح چاپی قبلی چاپ کنید. مثلأ: می توان کارت تبریک‌های شخصی شده با تصاویر متفاوت یا کارت پرسنلی با طرح های متفاوت از هم را در هر دور به چاپ برسانیم. بخصوص این قابلیت به ما امکان چاپ اطلاعات متغیری خواهد داد. این بدین معناست که می توانیم در هر سطح چاپ خود اطلاعات متفاوتی را چاپ کنیم.

چاپ

اختراع چاپ به قرن ها پيش از گوتنبرگ، كه نامش به عنوان مخترع چاپ در تاريخ به ثبت رسيده برمی گردد. آشوريان هزاران سال پیش از ميلاد بر روی خشت هايی از گل‌رس مهر می زدند. استعمال حروف قابل انتقال نيز بین سال‌ها ی 1051 و 1058 در چين آغاز شد. مخترع آن فردی به نام پی شنگ بود و حروف نیز از جنس گل‌رس بود. حروف دستی و حروف قلعی كه پس از آنها به كارآمد، هيچ يك رواجی نيافت، بر عكس حروف چوبی متداول شد. در سال 1440، گوتنبرگ بدون اطلاع از كار چينی ها، حروف قابل انتقال را اختراع و برای هر کدام از حروف الفبا از يك حرف جدا استفاده کرد. حروف متحرك را چينی ها اختراع كردند، ولی گوتنبرگ كه زرگر بود، آلياژی برای ريخته گری حروف از سرب و آنتی موآن ساخت و نسبت هر يك از اين دو فلز را طوری انتخاب كرد كه حروف بيش از حد سخت و نرم نباشند. وي برای مركب چاپ هم فرمول مناسبی يافت و با رفع موانع و حل مشكلات چاپ را ميسر كرد. 20 سال بعد از تلاش های گوتنبرگ در امر چاپ، اين صنعت با استفاده از سطح های برجسته در ونيز، فلورانس، پاريس و ليون بسیار کم رواج پیدا کرد. ولی دستگاه چاپ گوتنبرگ، به دلیل هزينه ها ی بسيار بالا، برای ثروتمندان قابل دسترسی بود و برای همین تا مدت ها استقبال چندانی از دستگاه چاپ او نشد. 300 سال بعد از اختراع دستگاه چاپ،یک نمايشنامه نويس آلمانی به نام آلوئيس زنه فلدر،درسال 1796 ميلادی چاپ سنگی يا ليتو گرافی را اختراع كرد. در این روش چاپی هر سنگی كه متن يا تصوير روی آن حک می شد، برای چاپ تیراژ 750 تا عملكرد مطلوب داشت و بعداز آن نقش بروی سطح چاپی چاپ نمی شد. در ايران برای نخستين بار چاپ سنگی را ميرزا صالح شيرازی در تبريز به راه انداخت. ميرزا صالح كه از سوی دولت ايران براي فراگيری هنرهای جديد به اروپا فرستاده شد، در سال 1250 قمری در بازگشت به ایران يك دستگاه چاپ سنگی با خود به تبريز آورد. چاپخانه سنگی اول در تهران و بعد در اصفهان و سپس ساير شهرهای ايران راه اندازی شد و بيش از 50 سال تنها روش چاپ در ايران بود و تا اواخر دوره قاجاریه، آنچه در ايران به چاپ می رسید، از چاپ سنگی استفاده می شد. هشت سال قبل از ورود چاپ سنگی به ايران چاپ سربی نيز راه اندازی شده بود، اما به دلیل هزينه و زحمت زياد، بعد از آمدن چاپ سنگی، كنار گذاشته شد و سال ها بعد در اواخر دوره قاجاریه مجددا حروف سربی مورد استفاده قرار گرفت. طريقه چاپ سربی روش ساده ای بود: كاغذ روی صفحه ای متشكل از حروف برجسته سربی و آغشته به مركب فشرده می شد و بر اثر فشار، حروف بر صفحه كاغذ نقش مي بست. در روزنامه حروف چينیي نخست به صورت دستي انجام می شد، اما بعدها اين كار با دستگاه هايی مثل «لاينو تايپ»، صورت پذيرفت. دستگاه حروفچينی خودكاری لاينوتايپ در سال 1886 ميلادی ساخته شد و سرعت چاپ افزایش يافت. پيشرفت فناوری كم كم باعث شد دستگاه حروفچينی سربی از رده خارج و جايش را به دستگاه الكترونيكي دهد.

 دانشجویان عزیز ، شرکت های محترم ، عکاسان و تمام کسانی که به دنبال چاپ دیجیتال و کیفیت بی نظیر در چاپ هستند و همه کسانی که به   نیازمندند می توانند از مزایای کپی رنگی ارزان و یا پرینت رنگی ارزان قیمت ما با بالاترین کیفیت ممکن استفاده نمایند.